Swedish Golf Tour-Slite Open 2018

Vi har jobbat hårt för att få till ett så bra tävlingsprogram som möjligt på den korta tid vi haft på oss sedan SGF tog över driften av touren i höstas. Vi når målet att ha minst lika många tävlingar som förra året och väntar fortfarande svar från några potentiella arrangörsklubbar. Fortsätter det så här har vi en väntelista inför 2019, säger Sofia Pettersson, projektledare för damtouren.

Sex nya arrangörsklubbar under 2018

På Swedish Golf Tour damer hittar vi tre nya arrangörer. Tegelberga Golfklubb ser fram emot att de svenska damspelarna ska få sätta deras bana på prov under säsongens första tävling Tegelberga Open 4–6 maj. Brygghuset Skaftö Open 20–21 juni på Skaftö Golfklubb blir en av de största tävlingarna på damtouren med 200 000 kr i prissumma. Senaste gången damernas tourbuss tog färjan till Gotland var på 90-talet. 16–17 augusti är det dags igen, denna gång till Slite Golfklubb som ny arrangör av Slite Open.

Inbjudan för spelare:

I inbjudan finns bra erbjudande om boende och resa till tävlingen. Erbjudandet gäller även familj och vänner!