Lektioner 2021

Privatlektion

Har du tydliga, specifika problem med dina slag och din teknik, och svingtekniska förändringar är nödvändiga, då är privatlektioner den absolut bästa undervisningsformen. När en ny rörelse provas är det viktigt att varje sving studeras noga av tränaren för att se att rätt saker sker, och att man säkerställer att eleven förstår den nya rörelsen både motoriskt och teoretiskt.. Kontinuerlig träning snabbar dessutom på inlärningsprocessen.

Spellektion

Att se en elev ”in action” på banan är väldigt värdefullt för en instruktör. Här kan hela spelet analyseras . Man får många bra möjligheter att diskutera taktik, klubbval och vilken typ av slag som passar bäst för olika situationer och därigenom bli bättre på att scora.

(Tryck på bilden för att förstora lektionsprislista)

Bokning av lektioner sker i shopen eller via mail till jan.hult@pgasweden.golf

Vid frågor går det också bra att kontakta kansliet på klubben på info@slitegk.se eller via telefon på 0498-226170.