Kursinformation

Inplanerade datum för kurserna hittar du i kursprogrammet nedan.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta instruktör Jan Hult eller Slite GK:s kansli.

Avrostning

Tid: 5 timmar

Målgrupp: Alla Golfspelare

Syfte: Syftet är att deltagaren skall få en så bra start på säsongen som möjligt. Rättar till grunderna i svingen så att den har en bra grund att bygga sin sving och sitt spel på till aktuell säsong.

Anmälan till: jan.hult@pgasweden.com

Nybörjarkurs

Tid: 9 timmar + teori (självstudier)

Pris (endast kurs): Seniorer 1995 kr, Juniorer t.o.m 17 år 1595kr

Pris (kurs + prova-på medlemskap i Slite GK): I anslutning till kurs har du också möjlighet att bli medlem i Slite GK till ett förmånligt pris. Kontakta kansliet på Slite GK för mer information.

Målgrupp: Alla som vill börja spela golf

Mål och Syfte: I denna Nybörjarkurs följer vi svenska golfförbundets riktlinjer för Grönt-Kort.

Spelaren skall få kännedom om hur golf spelas (regler & golfvett). Spelaren skall också få kännedom om hur svingrörelsen går till och hur den ska kunna träna vidare för att förbättra sitt golfspel. Spelaren skall också ha en klar bild av hur den ska gå vidare efter genomförd nybörjarkurs.

Syftet är att spelaren skall få en så bra start på sin golfkarriär som möjligt.

I kursen ingår träningsbollar och låneklubbor.

Obs! Om tiderna för nybörjarkurserna inte passar går det bra att gå samma utbildning för samma pris men med individuellt upplägg.

Anmälan till: jan.hult@pgasweden.com

Ladies practice day

Anmäl dig till årets träningsdag för damer på Slite GK.

Vi tränar på golfspelets alla slag från tee till green. Vi förbättrar tekniken och provar olika övningar som du har stor nytta av när du tränar på egen hand.

En del av kursen kommer också att handla om spelstrategi där du får reda på hur du sparar slag runt banan.

Pris: 795 kr / person inkl. träningsbollar och lunch

Anmälan till: jan.hult@pgasweden.com eller i Kansliet/Shopen på Slite GK

Men´s practice day

Anmäl dig till årets träningsdag för herrar på Slite GK.

Vi tränar på golfspelets alla slag från tee till green. Vi förbättrar tekniken och provar olika övningar som du har stor nytta av när du tränar på egen hand.

Pris: 795 kr / person inkl. träningsbollar och lunch.

Anmälan till: jan.hult@pgasweden.com eller i Kansliet/shoppen på Slite GK

Tryck på bilden för att förstora den.