Custom Fitting

Hos mig finns det möjlighet att göra Custom-Fitting med Cleveland, Srixon, Ping och Titleist.

Klubbtillverkarna har kommit otroligt långt vad gäller golfklubbans utveckling. Med dagens regelverk så är det väldigt svårt att utveckla och göra klubborna så mycket bättre. Alla märken har i princip det högsta tillåtna värdet vad gäller trampolineffekt (C.O.R) och storlek. Det som många jobbar med nu är att flytta tyngdpunkten till optimalt ställe, minska luftmotståndet, göra klubban mer ”förlåtande” och utveckla skaften.

Så det viktiga för er är att skaffa ett set som passar just er och er sving.

Före Utprovningen

• Förklara ditt spel, hur länge har du spelat, vad har du haft för klubbor innan, finns det något du tränar på i svingen mm.?
  • Finns det något märke/klubba som du är speciellt intresserad av?
  • Testa några klubbor/märken

Under utprovningen

• Mätning (längd, armar, händer)
  • Längd, Lie, Loft på klubban
  • Vilken modell
  • Utprovning av Skaft
  • Set make-up

Efter utprovningen

• Fundera igenom allt
  • Bestäm er

När ni nu har gjort en utprovning och har bestämt er för att beställa dessa klubbor skickar jag iväg ordern. Sen kommer dina klubbor inom 2-4veckor.

- Det är en fantastisk känsla att veta att alla mina klubbor är gjorda för mig och min sving!

- Jag har mina Perfekta klubbor!