Förhållningsregler med anledning av corona-viruset

Förhållningsregler vid golfspel på Slite GK med anledning av coronaviruset. Gäller tills vidare.

Vi bevakar händelseutvecklingen och följer riktlinjer och råd från myndigheter, Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Det är viktigt att anställda, medlemmar och gäster följer förhållningsreglerna samt myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för att för alla parter minimera riskerna med Coronavirusets effekter.

Vid Bokningar / Inför spel

• Boka starttid via nätet (ev. telefon), om möjligt
  • Checka in och ankomstregistrera via nätet, om möjligt
  • Betala greenfee via Min Golf eller med Swish, om möjligt
  • Om du är sjuk eller har symtom på sjukdom skall du ej komma till golfanläggningen
  • Byt om hemma, omklädningsrummen är tillfälligt stängda

Vid klubbhuset

• Håll avstånd till varandra! (2 meter)
  • Var noga med hygienen. Tvätta händerna ofta. Tvål och handdesinfektion finns i klubbhuset.
  • Restaurangen och shoppen följer riktlinjer och rekommendationer från myndigheter
  • Personalutrymmen är endast för personal!
  • Begränsning i antalet personer som får vistas i klubbhuset.

På banan

• Från och med 1 juni gäller ordinarie golfregler.
  • Vi följer de riktlinjer som Svenska Golfförbundet har utfärdat för golfspel och rekommenderar att alla som spelar hos oss gör det - dessa kan ändras fortlöpande

Tävlingar

Förhållningsregler kan ändras med kort varsel.