Damgolf

Nu startar vi återigen upp en damkommitté i Slite GK. Planen är gemensamt spel för klubbens damer på tisdagar från kl 18.00 med start den 11 maj. Det börjar med träning tillsammans med klubbens PGA-tränare Janne. Då det är träning med Janne är det en kostnad på 150 kr och ett maxantal på 8 personer. Du anmäler dig via shopen. Först till kvarn gäller.

De tisdagar då det är spel 9 hål (sällskapsspel) bokar du in dig på en starttid själv via Min golf. Tisdagar mellan 18.00 -18.30 är blockerade för damgolfen och kan endast bokas av klubbens damer. Tiderna är blockerade till damgolfen fram till kl. 12 dagen före den aktuella tisdagen sen blir de ej bokade tiderna tillgängliga för alla.

Planen är att växla innehållet på tisdagarna mellan att spela 9-hål sällskapsspel, 9-håls tävling och lektioner med PGA-tränare Janne. Som vanligt är allt beroende på coronaläget och vilka restriktioner som finns. Vi kommer att följa SGF:s rekommendationer och riktlinjer. Just nu råder bland annat tävlingsförbud men vi hoppas att vi så småningom ska kunna komma i gång som vanligt. Nedan har du schemat för säsongen.

Obs! Viktigt att vi alla följer SGF:s råd och riktlinjer för golfspel med anledning av corona. Du kan läsa mer om SGF:s råd och riktlinjer här.

Damdagar 2021. Tisdagar kl 18.00

11                        Träning med Janne

18                        Spel 9 hål

25                        Spel 9 hål

1                          Träning med Janne

8                          Spel 9 hål

15                        Spel 9 hål

22                        Öppen damdag i Slite

29                        Spel 9 hål

6                           Tävling poängbogey

13                        Träning med Janne

20                        Spel 9 hål

27                        Tävling slaggolf

Augusti

3                           Träning med Janne

10                        Spel 9 hål

17                        Tävling poängbogey

24                        Spel 9 hål

31                        Tävling slaggolf / Sista för säsongen!

Obs! Det blir ingen avslutning den 4 september som tidigare var inplanerad.