Påminnelse:

Välkommen till  Nordpoolen/golfresa scramble-tävling.

Förstapriset är en golfresa för två till Spanien. (ev. vinstskatt betalas av vinnarna)

Startavgift: 250:- /spelare, Tävlingsgreenfee: 250:-/spelare

Anmäl dig via golf.se

För snabbare service går det bra att använda Swish för betalning.  Nummer: 123 634 50 29

Ange Namn!

Kanonstart klockan 08.30

Varje lag består av två spelare. Barn under 18 år, måste spela i målsmans sällskap.

Bägge spelararna slår var sin boll från tee. Därefter väljer laget från vilket läge (dvs från vilken boll) de vill fortsätta spela och markerar denna. Spelarna placerar därefter i valfri ordning sina bollar inom ett scorekort, dock inte närmare hålet, och spelar sina slag. Spelet fortsätter på samma sätt, dock att man återskapar läget i bunker till exempel genom att kratta.

Ett hål är avslutat först när alla spelare i laget haft möjlighet att håla ut och därmed förbättra lagets resultat. Lagmedlemmar får ge varandra råd.

6 utslag från varje spelare måste spelas

Beräkning av lag hcp

0,5 *lägst hcp + 0,2* högst hcp, dock kan lagets handikapp kan inte överstiga, den vars handkapp är lägst.

Personlig närvaro för mottagnde av pris gäller, annars går priset vidare till nästa lag i resultatlistan.

Uteblivande utan giltlig orsak till tävlingen, kommer att faktureras tävlingsavgift och tävlingsgreenfee

Varmt välkomna!