Från och med den 1 oktober är 7-hål öppna för spel

Från och med fredagen den 1 oktober kommer ytterligare några hål att stängas på grund av arbetet som pågår på banan. Det kommer då bli en 7-hålsslinga med start från hål 6 vid gamla klubbhuset. Denna slinga är endast öppen för medlemmar. Bokningen kommer inte att vara öppen under oktober utan bollränna gäller. Det kommer att finnas en provisorisk parkering nere vid gamla klubbhuset (skyltat). Vattnet kommer snart att behöva stängas av på banan vilket innebär att det inte kommer att finnas några toaletter på banan. Det finns inte heller något tillgängligt utrymme för fika inomhus.

Om du har behov av golfbil kontaktar du kansliet. Golfbilen hämtas och lämnas då vid nya klubbhuset.

Restaurangen är från och med 30 september stängd för säsongen.

Du kan läsa mer om ombyggnationen på banan här på hemsidan under fliken banan och sedan banutveckling.