Aktuellt på banan 30 september

Vädret är ovanligt bra för årstiden, banan är i bra kondition och det är fortsatt många som vill spela, vilket är väldigt roligt.  

Från och med imorgon (1 oktober) öppnar banan kl. 9.00. Detta då vi går mot en mörkare period med nya förutsättningar. Förutom frostrisk är det också färre personal på banan från och med nu vilket gör att de behöver lite mer tid på morgonen för att banan fortsättningsvis ska kunna hållas i den goda kondition den är i just nu. Det blir också ljust senare på morgonen vilket påverkar när de kan sätta igång med arbetet.

Eftersom det fortfarande är många som vill komma ut och spela kommer vi att följa bokningsutvecklingen och eventuellt släppa tider på morgnarna om det är möjligt. Detta kommer dock att ske relativt nära inpå eftersom det beror på väderförutsättningar som kan ändras fort.

Trots att det är fina dagar med relativt höga temperaturer kan det vara kallt på nätterna, i morse var det 2 grader när banpersonalen var på plats.

Tänk på att vid frost är hela banan stängd.

Tisdagen den 20 oktober kommer vi att blåsa ur bevattningssystemet inför vintern, banan är därför stängd fram till kl. 15.00. Kansliet är stängt hela dagen.

Kommentarer