Aktuellt på banan

Banan är i bra kondition.

Den maskinella bunkerkrattan som varit trasig i några veckor är nu åter igång. Med detta hoppas vi att bunkrarna kommer att hålla bättre kvalité över tid framöver. Bunkrarna krattas nu 3 gånger i veckan med maskin. Vi har fått hjälp av ideélla krafter med krattningen under tiden maskinkrattan varit trasig vilket vi är mycket tacksamma för.

Istället för att arbeta på banan under pågående spel eller blockera för mycket tider under dagen för klipptåg/banarbete har vi valt att öppna banan lite senare på morgonen så att våra banarbetare ska hinna med morgonens arbete innan spelet startar. Detta då det i nuläget är en person färre som arbetar på banan. Det gör också att banan håller en jämn och bra kvalité från början till slut för de som spelar. Vi följer bokningsutvecklingen och ser vi att behovet på tider ökar så får vi omvärdera. Från och med 1 juli öppnar banan kl. 07.00 på morgonen. Även kansliet kommer att förlänga sina öppettider från detta datum.

Under förra veckan har ett glatt gäng hjälpt till att göra iordning i rabatterna utanför klubbhuset vilket vi är mycket tacksamma över.

 

Kommentarer