12-hålsslinga från idag den 1 september

Idag den 1 september påbörjas ombyggnationer på banan enligt framtagen Masterplan och några hål kommer därför vara avstängda för spel. Med anledning av detta är det från idag en 12-hålsslinga. Bokningen för oktober månad är inte öppen än. Detta då vi periodvis kommer att behöva stänga av hela banan. Obs! Under ombyggnationer kommer det att köra tunga fordon på vägen på banan så var uppmärksam och försiktig!

Om du är intresserade av att läsa mer om de förändringar som kommer att göras på banan hittar du detta under fliken ”banan” och sedan banutveckling här på vår hemsida. 

12-hålsbanan kommer att spelas enligt nedan. Eftersom hålen spelas i annan ordning än normalt ser du nedan de ordinarie hålnumren inom parentes. Detta också för att du som gäst ska kunna använda vår banguide. Det är ordentligt skyltat på banan så du vet vart du ska.

 1. (hål 1)
 2. (hål 15)
 3. (hål 13, provisorisk tee). Tee från fairway på ordinarie hål 13 mot ordinarie green
 4. (hål 14)
 5. (hål 2)
 6. (hål 3)
 7. (Hål 4)
 8. (hål 5)
 9. (hål 6)
 10. (hål 7)
 11. (hål 8)
 12. (hål 9)

Den provisoriska slingan på 12-hål är slopad och hcp-grundande. Då värden för slopning beräknas över 18-hål är det tillagt 6 st extra hål på scorekorten och på den nya slopetabellen. Men man spelar/registrerar endast de 12 första hålen och registrerar dessa (se scorekort nedan). Det vill säga när man lägger in sin score skriver man att man spelat hål 1 – 12. Därefter sköter systemet resten. Har ni några frågor kan ni kontakta kansliet.   

Kommentarer