Andra tävlingar

KLUBBMATCH

En onsdag i aug/sept  Årligt utbyte med Gotskas veteraner, ”Ryder Cup”  på Gotska Gk,

VINTERSLAGET

spelas under 7 individuella onsdagstävlingar, varav de 5 bästa räknas, med början i oktober.  Ett vandringspris till herrarna och ett till damerna utdelas.

MATCHSPEL

Sliteveteranernas eget matchspel genomförs under maj – september, Gemensam start. Priset delas ut på julfesten.

ÖNSKESCOREN

Veteranernas running eclectic pågår under maj – september. Alla spelares bästa resultat på varje hål under 3 poängbogeytävlingar kommer att sättas ihop till en ”önskescore”. Ett vandringspris kommer att utdelas till den spelare som har den bästa ”önskescoren”. Vanliga särskiljningsregler gäller.

SOMMARTOUREN

Slaggolftävling under tre onsdagar med deltävlingsvinnare och sammanlagd vinnare i dam- respektive herrklass.