Andra tävlingar

KLUBBMATCH
En onsdag i aug/sept.  Årligt utbyte med Gotskas veteraner, ”Ryder Cup”  på Gotska Gk.

VINTERSLAGET

spelas under 7 individuella onsdagstävlingar, varav de 5 bästa räknas, med början i oktober.  Ett vandringspris till herrarna och ett till damerna utdelas.

MATCHSPEL
Sliteveteranernas eget matchspel genomförs under maj – september, Gemensam start. Priset i form av en tavla med motiv från banan delas ut på julfesten.

ÖNSKESCOREN
Veteranernas running eclectic pågår under maj - september. Alla spelares bästa resultat på varje hål under 3 poängbogeytävlingar kommer att sättas ihop till en "önskescore". Ett vandringspris kommer att utdelas till den spelare som har den bästa "önskescoren". Vanliga särskiljningsregler gäller.

SOMMARTOUREN
Slaggolftävling under tre onsdagar med deltävlingsvinnare och sammanlagd vinnare i dam- respektive herrklass.