Förhållningsregler vid golfspel på Slite GK med anledning av coronaviruset

Förhållningsregler vid golfspel på Slite GK med anledning av coronaviruset. Gäller tills vidare.

Vi bevakar händelseutvecklingen och följer riktlinjer och råd från myndigheter, Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Det är viktigt att anställda, medlemmar och gäster följer förhållningsreglerna samt myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för att för alla parter minimera riskerna med Coronavirusets effekter.

Vid Bokningar / Inför spel

• Boka starttid via nätet (ev. telefon), om möjligt
  • Checka in och ankomstregistrera via nätet, om möjligt
  • Betala greenfee via Min Golf eller med Swish, om möjligt
  • Om du är sjuk eller har symtom på sjukdom skall du ej komma till golfanläggningen
  • Byt om hemma, omklädningsrummen är tillfälligt stängda

Vid klubbhuset

• Håll avstånd till varandra! (2 meter)
  • Var noga med hygienen. Tvätta händerna ofta. Tvål och handdesinfektion finns i klubbhuset.
  • Restaurangen och shoppen följer riktlinjer och rekommendationer från myndigheter
  • Personalutrymmen är endast för personal!
  • Begränsning i antalet personer som får vistas i klubbhuset.

På banan

• Håll avstånd till medspelare och nästa boll vid kö på banan
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten samt handsprit (om möjligt)
  • Hosta och nys i armvecket
  • Ta inte i hand - ingen high five
  • Ta inte ur flaggan utan putta med flaggan i.
  • Använd handske om du använder andra gemensamma hjälpmedel så som bolltvättar, vattenkranar osv
  • Om möjligt ta upp bollen ur koppen med handske. Hålkoppen är grundare än normalt för att underlätta upplockning av bollen.
  • Inga krattor i bunkrarna (använd foten för att jämna till underlaget efter att du slagit)
  • Vi följer de riktlinjer som Svenska Golfförbundet har utfärdat för golfspel och rekommenderar att alla som spelar hos oss gör det - dessa kan ändras fortlöpande

Tävlingar

Förhållningsregler kan ändras med kort varsel.