Greenfee

Idag den 1 september påbörjas ombyggnationer på banan enligt framtagen Masterplan och några hål kommer därför vara avstängda för spel. Med anledning av detta är det från idag en 12-hålsslinga. Bokningen för oktober månad är inte öppen än. Detta då vi periodvis kommer att behöva stänga av hela banan.

Aktuella greenfee-priser hittar du om du söker upp det aktuella datumet i bokningsfönstret.

• Vagn och banguide ingår i greenfee-avgiften.
  • Juniorer betalar 50 % av ordinarie greenfee.
  • En gäst till medlem erhåller rabatterad greenfee. (Endas en gäst per medlem vid varje speltillfälle)
  • Medlem i annan Gotlandsklubb erhåller rabatterad greenfee.
  • Medlemmar i Sollentuna GK och Nacka GK erhåller rabatterad greenfee.
  • Dagsgreenfee, 50 % rabatt på andra varvet.
  • Rabatter går ej att kombinera.

Som gäst ska du betala greenfee före start. Om kansliet är stängt kan du betala via Min Golf eller via swish enligt instruktioner vid receptionen i klubbhuset.

Välkommen att boka!

Du kan boka starttider för hela säsongen med högst fyra tider samtidigt. En tid skall vara förbrukad innan nästa kan bokas. Vid bokning skall samtliga spelares golf-id uppges.

Bokad tid skall kvitteras senast 15 min före spel. Du kan ankomstmarkera dig i receptionen eller via app i telefon.

Glömt avboka?

Det blir tyvärr allt vanligare att  man inte avbokar sin tid eller att det sker väldigt sent. Dessutom kommer ofta färre spelare än vad man bokat för. Detta gäller både medlemmar som gäster. Därför är vi tyvärr nödgade att fakturera en avgift för utebliven tid/spelare.

Gäster som ej infinner sig på bokad tid och inte har avbokat den debiteras gällande greenfee. Tiden skall avbokas senast 2 timme före start. Medlemmar debiteras 50% av gällande greenfee.

För grupper med 12 personer eller fler gäller särskilda villkor. Kontakta kansliet för information om detta.