Boende

Här tipsar vi om några boende alternativ i närheten av klubben och i Visby.

Slite Strandby. Här bor du nära Slite Golfklubb. Slite Strandby har stugor upp till sex personer och självklart med mycket hög standard. Du bor precis vid havet, i nybyggda stugor med havet som närmaste granne och utsikt över Enholmen. Stugorna står klara att ta emot de första gästerna till sommaren 2011, liksom pool och äventyrsgolf!

Åminne Fritid, ett semesterparadis som ligger där Gothemsån slingrar sig ut i havet. Här på denna strandäng kan Du finna lugnet och avkopplingen. Titta runt på vår hemsida och se vad vi har att erbjuda. Här kan Du välja ett boende, allt från en storstuga, med alla bekvämligheter, till tält i skogskanten. Avstånd till Visby ca 35 km, till golfklubben ca 10km

Han med Hatten Bed and Breakfast. Ett för säsongen nystartat B&B på norra Gotland. Litet och personligt, bestående av två rum, ett med två bäddar, ett med fyra bäddar. Delad dusch och toalett. Lätt tillgängligt ca 2 km söder om Lärbro, nära korsningen mellan väg 148 och 147. Bara 7 km till Gotlands bästa golfbana. Ta gärna ett dopp i poolen efetr golfrundan. Vi som driver "Han med Hatten B&B" heter Carl och Christina och vi ser fram emot att få göra din vistelse hos oss så trivsam som möjligt. Hjärtligt välkomna!

Best Western Solhem Hotell, hotellet i Världsarvstaden
Alldeles intill Visbys välbevarade ringmur från 1200-talet ligger Best Western Solhem Hotel. Hotellet är vackert beläget i Palissadparken bara ett stenkast från Visbys centrala delar.

Best Western Solhem Hotel erbjuder trots närheten till händelsernas centrum ett mycket lugnt och fridfullt boende. Hotellet är uppbyggt i etapper under årens gång och fortsätter ständigt att renoveras och utvecklas. Den äldsta delen av hotellet är från början av 1900-talet och totalrenoverades så sent som 2007.

Best Western Strand Hotell, hotellet i Världsarvstaden

Förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Centralt, havsnära läge innanför muren i världsarvsstaden Visby, omgiven av vackra medeltida miljöer.

Best Western Strand Hotel är gamla Visby Bryggeri, som förvandlades till hotell 1982. Från att ha varit ett mindre familjehotell på 13 rum, består det idag av 110 rum & sviter och är medlem av den internationella hotellkedjan Best Western.

Stuga uthyres bredvid golfbanan. Fin stuga bredvid Slite GK, om ca 50 kvm uthyres. Fullt utrustad. 4 bäddar. Är ni fler än 4 personer finns två friggebodar med 2 bäddar i varje. Uteplats med grill och fint läge. Utsikt över golfbanan. Kontakt: Gustaf Lundqvist 070-590 07 03 epost: gustaf@vvsmontage.nu  Annons finns på stugknuten.com