Banan

Slite Golfklubb ligger på historisk mark och både silverskatter och gamla boplatser har hittats kring banan. Aner å rinner genom området. Orkidéer och unika växter syns i omgivningarna och mängder av fåglar häckar i buskar, träd och dammar.

Golfbanan är ritad av Peter Nordvall och kännetecknas av att naturen utnyttjas på ett fint sätt och ger en utmanande bana som uppskattas av så väl nybörjaren som av den vana golfaren.

Banan utvecklas hela tiden och ambitionen är en 18-hålsbana av absolut högsta klass.

En pärla i golf-Sverige.

I augusti 2018 spelades en av deltävlingarna i damernas Swedish Golf Tour hos oss på Slite GK och banan fick mycket beröm av spelarna.

Träningsmöjligheter

På Slite GK finns goda träningsmöjligheter. Här finns en fin puttinggreen och driving range där du kan värma upp inför rundan eller träna på din sving och din puttning. Vi har även ett fint närspelsområde med en 3-håls korthålsbana där du kan vässa ditt närspel. En hink med bollar (ca 30 st) på driving rangen kostar 25 kr och du betalar enkelt med betalkort direkt i bollmaskinen på rangen. Puttinggreen och närspelområdet/korthålsbanan kostar inget att nyttja.

Övriga faciliteter

I det fina klubbhuset kan du njuta av den fantastiska utsikten över flera av banans hål. I klubbhuset finns omklädningsrum med dusch, toalett och bastu, en trevlig restaurang där du kan äta lunch, ta en kopp kaffe eller köpa en god macka till rundan och en golfshop som har det mesta du kan tänkas behöva under rundan.

Under tiden du spelar kan du passa på att ladda din el-bil. Vi har en ladd-stolpe med två uttag för laddning av el-bilar.

Du kan läsa om våra olika medlemskap här.