Företagare se hit!

Slite GK har idag över 1000 medlemmar och har årligen cirka 7 200 greenfeegäster. Dessutom tillkommer det ett stort antal gäster som inte golfar utan enbart besöker vår restaurang eller shop. Sammanlagt är det 10 000-tals besökande på Slite GK mellan april och oktober vilket gör anläggningen till en utmärkt plats att synas på.

Slite GK erbjuder en vacker, välskött 18-hålsbana och ett välfungerande övningsområde. Visionen är att erbjuda alla golfspelare oavsett handicap och ålder en av de bästa anläggningarna på Gotland. För att leva upp till detta erbjuder vi en golfanläggning av hög kvalitet och god service till medlemmar och andra golfgäster till marknadsmässiga priser.

Vi har ambitionen att skapa bra förutsättninga för marknadsföring, kundvård och friskvårdsaktiviteter för företagens anställda. Olika avtal med företag ger också ett viktigt tillskott till klubbens ekonomin. Med en bra bana, nytt klubbhus, restaurang och med god service kan vi tillfredställa högt ställda krav

Oavsett om ni representerar ett företag eller är engagerade privatpersoner är ni alltid välkomna till oss på Slite GK.

Ett sammarbete med Slite GK innebär nya affärsmöjligheter för ert företag men också givande upplevelser på det personliga planet.