Bli medlem

Banan

Slite Golfklubb ligger på historisk mark och både silverskatter och gamla boplatser har hittats kring banan. Aner å rinner genom området. Orkidéer och unika växter syns i omgivningarna och mängder av fåglar häckar i buskar, träd och dammar.

Golfbanan är ritad av Peter Nordvall och kännetecknas av att naturen utnyttjas på ett fint sätt och ger en utmanande bana som uppskattas av så väl nybörjaren som av den vana golfaren.

Banan utvecklas hela tiden och ambitionen är en 18-hålsbana av absolut högsta klass.

En pärla i golf-Sverige.

I augusti 2018 spelades en av deltävlingarna i damernas Swedish Golf Tour hos oss på Slite GK och banan fick mycket beröm av spelarna.

Träningsmöjligheter

På Slite GK finns goda träningsmöjligheter. Här finns en fin puttinggreen och driving range där du kan värma upp inför rundan eller träna på din sving och din puttning. Vi har även ett fint närspelsområde med en 3-håls korthålsbana där du kan vässa ditt närspel. En hink med bollar (ca 30 st) på driving rangen kostar 25 kr och du betalar enkelt med betalkort direkt i bollmaskinen på rangen. Puttinggreen och närspelområdet/korthålsbanan kostar inget att nyttja.

Övriga faciliteter

I det fina klubbhuset kan du njuta av den fantastiska utsikten över flera av banans hål. I klubbhuset finns omklädningsrum med dusch, toalett och bastu, en trevlig restaurang där du kan äta lunch, ta en kopp kaffe eller köpa en god macka till rundan och en golfshop som har det mesta du kan tänkas behöva under rundan.

Under tiden du spelar kan du passa på att ladda din el-bil. Vi har en ladd-stolpe med två uttag för laddning av el-bilar.

Bli medlem

Om du önskar bli medlem fyller du i en medlemskapsansökan nedan och skickar till oss.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta kansliet.

Välkommen!

Årsavgifter och medlemskapstyper

Den totala årsavgiften innehåller en medlemsavgift till Slite Golfklubb för medlemskap i klubben, denna avgift ingår i alla medlemskapstyper och varierar beroende på ålder. Sedan betalar man en spelavgift till Slite Golf AB för rättigheten att spela på banan. De olika medlemskapstyperna har olika spelavgift och ger olika spelrättigheter. Spelavgiften styr därmed hur stor tillgång/rättighet du har till banan under året.

Om du äger minst 3-aktier i Slite Golf AB är spelavgiften i årsavgiften lägre i de olika medlemskapstyperna, men det är inget krav att ha aktier.

Årsavgifter 2021

Medlemskapstyp

Årsavgift

(Medlemsavgift / Spelavgift)

ProvaPåMedlemskap 2021

3 200 kr

(690 kr / 2510 kr)

Kan endast tecknas om du inte varit medlem tidigare eller inte varit medlem under de senaste 5 åren.

Premiummedlemmar (3-aktier eller fler)

Premium, fullvärdig senior (29 år och äldre)

5 390 kr

(690 kr / 4700 kr)

Premium, lågsäsong*

3 580 kr

(690 kr / 2890 kr)

Premium, greenfee**

1 413 kr

(690 kr / 723 kr)

Medlemskapstyper utan aktier

Årsmedlem, senior (29 år och äldre)

6 465 kr

(690 kr / 5775 kr)

Årsmedlem, yngre senior (till och med året man fyller 28 år)

3 536 kr

(110 kr / 390 kr)

Passivt medlemskap***

(690 kr / 0 kr)

*Betalar rabatterad greenfee perioden 21 juni - 9 augusti (100 kr rabatt på gällande greenfee). Övrig tid har du full spelrätt.

**Betalar rabatterad greenfee vid varje speltillfälle (100 kr rabatt på gällande greenfee)

*** Endast medlemskap i Slite GK, ger ingen spelrättighet.